Jegyvásárlás


Program


RÉGIMÓDI BOHÓCTRÉFÁK ÚJMÓDI GYEREKEKNEK
2

RÉGIMÓDI BOHÓCTRÉFÁK ÚJMÓDI GYEREKEKNEK

Bohóc játék 4-10 éveseknek


 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 4. vasárnap, 10:00

Ajánlott korosztály: 4-10 évesek
Van-e ki nem ismeri a Tölcsér-trükköt? Lehetséges, hogy nem láttátok még az Eltüntetőst? De a híres-neves Zsonglőrtanítás csak kijön már a könyökötökön? Aki még nem látta, ne hagyja ki! Aki már látta, - ki ne hagyja! Hiszen Kamilla Karamella és Fogas bohócok újra életre keltik ezeket a már hagyománnyá játszott mutatványokat, hogy ismét igazi bohóctréfákon mulathasson a Mélyen Tisztelt Gyermek-publikum.

Játsszák: Meszlényi-Bodnár Zoltán (Fogas), Vági Zsuzsa (Kamilla)
Zongorán kísér: Darvas Kristóf

Időtartam: 55 perc

Ajánlatunk


A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Dubrovay László Faust, az elkárhozott című táncdrámájának ősbemutatója a Müpában valósult meg 2016-ban, a Budapesti Tavaszi Fesztivál keretében. A Goethe remekműve által ihletett nagyszabású produkció a 2023/24-es évadban debütált a Pécsi Nemzeti Színház nagyszínpadán, 2024-ben pedig újra színre kerül a Müpa Fesztivál Színházában.

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben…

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!