Jegyvásárlás


Program


Redőny

Redőny

Maros András
Redőny
Az Orlai Produkció vendégjátéka

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 27. szerda, 20:30

A Redőny vicces és szórakoztató, megrázó és elgondolkodtató darab. Hogyan lehetséges ez a paradoxon? Maros András úgy meséli el Éva, a tradicionális szerepre kényszerített nő sorstragédiáját, hogy közben szűkszavú, pergő ritmusú, briliáns dialógusokat működtet. Egyedi humora a legnagyobbakat, Esterházy Pétert, Parti Nagy Lajost idézi. Ismerős, otthonos, hihető a történet, és miközben elemi erővel nevettet, a szerkezet szikár és fájdalmas marad; a darab vége pedig igazi katarzissal kecsegtet.

Külön köszönet Blastik Noéminek.

A mű a Nyílt Fórum támogatásával jött létre. Az előadás az Óbudai Kulturális Központtal együttműködésben jött létre.

Az előadás hossza: 100 perc (szünet nélkül)

Esőhelyszín: Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár – színházterem (Pátriarka u. 7.)

 

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc. Lúdvérc. Osszátok be..

Ajánló


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!