Jegyvásárlás


Program


Rebeka

Rebeka

Dr. Tamás Attila fiatal sztárpszichológus izgalmas, szakmailag is színvonalas előadásaiért az egész ország rajong. Az élete is tökéletesnek látszik: gyönyörű felesége épp most várja az első gyereküket, minden szép és csillogó.

Hősünknek egyetlen gyenge pontja van csak, az egyik páciense: Márta.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 13. péntek, 19:00

Dr. Tamás Attila fiatal sztárpszichológus izgalmas, szakmailag is színvonalas előadásaiért az egész ország rajong. Az élete is tökéletesnek látszik: gyönyörű felesége épp most várja az első gyereküket, minden szép és csillogó. 

Hősünknek egyetlen gyenge pontja van csak, az egyik páciense: Márta. Ennél a borderline szindrómával küzdő szürke, fárasztó, jelentéktelen nőnél semmilyen eredményt nem tudott elérni a hosszú terápia során. De elküldeni sem sikerül, mert Márta mindig visszatér, mint a bumeráng. Folyton panaszkodik, sajnáltatja magát, egy ideje már a magánéletét sem tartja tiszteletben: éjszakánként telefonon hívogatja Attilát és öngyilkossággal fenyegetőzik. Kezelhetetlennek tűnik a helyzet.

Aztán egy alkalommal, amikor Attila kísérletképpen hipnózist alkalmaz nála, váratlan dolog történik. Valaki más ébred fel, mint aki korábban lehunyta a szemét. Egy Mártában lakó másik nő. Az események ezután felgyorsulnak, valóság és képzelet elkezd végzetesen összekeveredni. 

Úgy tűnik, pszichológusunk élete a teljes összeomlás felé tart. 

Vagy lehet, hogy éppen most kezdődik el? 

 

A darab szokatlan alaphelyzetben mutatja meg életünk nagyon is szokványos helyzeteit és nagy kérdéseit.

Melyikünk beteg és ki az egészséges?

Hozzáférhet-e a lélekhez a tudomány? 

Mi a valóság, mi a képzelet – és melyik a szebb?

Mit jelent végül is, hogy: élni?

Bele lehet szeretni valakibe, aki nem létezik? 

És a szerelem létezik?

 

A Rebeka egy szerelmi négyszög története. 

Három szereplővel. 

Két színészre.  

Ajánlatunk


“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább, de nem teszem! Te nem középszerű vagy, hanem tehetségtelen.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!