Jegyvásárlás


Program


Rangos esték - Rangos Katalin beszélget Ungár Péterrel

Rangos esték - Rangos Katalin beszélget Ungár Péterrel

A 32 éves politikus, eredetileg geográfus Ungár Péter, az LMP társelnöke, 12 éve politizál. A választások utáni első évfordulón ismerjük meg közelebbről azt az ellenzéki politikust, akinek személyes brandje a legtöbbet épült az elmúlt egy év alatt. Tudjuk meg mik a céljai az LMP-vel, és azt is, hogy segíti-e munkájában a függetlenséget biztosító magánvagyona.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 3. hétfő, 19:00

Ajánlatunk


Halász Judit színészi pályafutásával párhuzamosan új műfajt teremtett előadóművészként. Magyar költők verseit évtizedek óta énekli – a magyar könnyűzene legjobbjainak megzenésítésében – méghozzá gyermekeknek. Generációk nevelkedtek fel lemezeinek hallgatása közben.

Ajánló


Agatha Christie: Az Egérfogó krimi két részben A fiatal Ralston-házaspár panziójában vagyunk. Távol az emberektől, a világtól.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három…

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!