Jegyvásárlás


Program


Rákász Gergely: TÉL

Rákász Gergely: TÉL

Vivaldinál minden több rétegben értelmezhető. A Négy Évszak TÉL koncertjében gyönyörűen sziporkázó hófödte táj felszíne alatt ott húzódik az emberi időskor metaforikus mélyrétege, amely a kandalló mellől derűsen mosolyog ránk, időtlen tanácsaival 300 év távlatából.
A zene is, az üzenet is kibomlik a koncerten, és felemeli a hallgatót.

Aktuális előadások



Bach Pásztorjátéka pont azt a nyugalmat és egyszerűséget hozza el, amelyből ajándékoznunk illene magunknak és szeretteinknek is ebben a túlhajszolt világban.

Érkezik a 150 éve született nagyszerű angol szerző Gustav Holst zenéje, amely a Csillagok háborúját és a Gladiátort ihlette.
Naprendszerünk bolygói közül  (Bolygók szvit) megszólal a római főisten – Jupiter – az égiférfi és a vezérlő csillagunk, a szerelem és szépség istennője – az égi nő – Vénusz.
Kettősük a teremtett világ két arcát mutatja amely mindannyiunkban jelen van, és Rákász Gergely újonnan megjelent lemezének két siker darabja.

A karácsonyi csillogást a hangversenyen Pachelbel – Ünnepi kánonja és Bach – Jézus marad az én örömöm korálja gyújtja meg.

Éljük át együtt!

Ajánló


A Gyáli Arany János Közösségi Ház és Városi Könyvtár Adventi programsorozatának keretén belül színpadán köszöntheti Zoránt, aki lélekemelő koncertjével varázsolja…

BARTÓK / BEETHOVEN / R. STRAUSS Baráti / Szűcs / Fenyő / Balázs / Keller

JOHANNES BRAHMS: Akadémiai ünnepi nyitány, op. 80 JOHANNES BRAHMS: D-dúr hegedűverseny, op. 77 *** BARTÓK BÉLA: Zene húros hangszerekre, ütőkre…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!