Jegyvásárlás


Program


Quad Túra Pároknak Domonyvölgyben 1 quad 2 fő 1 óra
2

Quad Túra Pároknak Domonyvölgyben 1 quad 2 fő 1 óra

Tudja mire képes egy quad? Ajándékozzon egy igazán extrém és különleges programot!
 több

Könnyebb, nehezebb, gyorsabb, illetve technikásabb szakaszok váltják majd egymást. A nyeregben ülve érezhetjük és élvezhetjük a lóerők tombolását és a quadok kivételes képességét.

Az élmény a biztonsági előírások megbeszélésével kezdődik, majd a résztvevő kap egy sisakot, és megmutatjuk neki a quad felépítését. Először lassú tempóban vágunk neki a túraútvonalnak. Az elsődleges technikák elsajátítása után kezdetét veszi az igazi élmény. Tapasztalt, gyakorlott túravezető irányításával haladunk a festői környezetű Domonyvölgy erre kijelölt útjain, a gödöllői dombság erdeiben.

 

Fontos információk

Helyszín: Domonyvölgy

Kb. 1 óra az élmény.

A kalandtúrán csak a programban résztvevő pár és a két túravezető vesz részt.A quad vezetésének élményében az vehet részt, aki betöltötte a 16. életévét.

Az időjárás nem zavarhatja ezt az élményt. Szárazon, vizes terepen és hóban is élvezetes a quad vezetése. Terepjáró képességén nem fog ki az időjárás.

Javasoljuk, hogy a résztvevők olyan ruhát vegyen fel, amit nem sajnál összekoszolni, mivel a quadozás során sár csapódhat fel. Tanácsos a hazaútra váltóruhát is hozni. Minden időben hosszú nadrágot és zárt cipőt kell viselni. Télen javasolt a meleg öltözet és a csizma viselete.A helyszínen félautomata, kardános, 250 köbcentis, 4 ütemű fix hátsókerék meghajtású quadokat biztosítunk.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban…

Van, aki nem ismeri Süsü, Mirr-Murr vagy Gombóc Artúr nevét? Aligha! De ha…

Ebben a történetben szinte minden szereplő egy elnyomott vagy tiltott vággyal, érzéssel lép…