Jegyvásárlás


Program


PSA Budapest Squash Open

PSA Budapest Squash Open

Magyarországra érkezik szeptemberben a fallabda világ elitje!

További információkért látogass el a PSA vagy Magyar Fallabda (Squash) Szövetség hivatalos weboldalára vagy social media felületeire (Facebook es Instagram)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: szeptember 26. csütörtök, 18:00

Szeptember 22-26 között rendezik meg a PSA BUDAPEST SQUASH OPEN-t az Ormai László Sportcsarnokban felállított üvegpályán és a City Squash Club pályáin.

Az eseményen 3 magyar indulóért is szoríthatnak a kilátogatók, többek között a világranglista 37. helyezett Farkas Balázs is kiemeltként vág neki a küzdelmeknek.

Ne maradj le Te sem az év legnagyobb fallabdás eseményéről.

További információkért látogass el a PSA vagy Magyar Fallabda (Squash) Szövetség hivatalos weboldalára vagy social media felületeire (Facebook es Instagram

9/22 - Első forduló

9/23 - Második forduló

9/24 - Negyeddöntő

9/25 - Elődöntő

 9/26 - Döntő

Helyfoglalás szektoron belül érkezési sorrendben!

 

 

Ajánlatunk


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Az abszurd közegben megelevenedő mese Don Quijotéról, a búsképű lovagról szól, aki addig álmodozott egy szebb és jobb világról, amíg elhitte, hogy valóban létezik.

Ajánló


A Kultúrbrigád zenés gyerekelőadása az egész családnak Farkasházi Réka és a Tintanyúl zenekar rengeteg ismert és vadonatúj zenéjével.

Fergeteges családi musical a Budapesti Operettszínházban Varró Dániel és Teslár Ákos sziporkázóan szellemes szövegével és Presser Gábor varázslatos zenéjével: a…

Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!