Jegyvásárlás


Program


Premier 1. Kondor Ádám: A csalogány és a rózsa

Premier 1. Kondor Ádám: A csalogány és a rózsa

Csalogány és rózsa. Fuvola és klarinét. Az 'és', ami összekapcsol és szétválaszt. Szerelem, vágy, őstörés. Véletlennek álcázott sorsszerűség és sorsnak látszó véletlen. Lecke arról, hogyan lehet elegánsan beszélni a fájdalomról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 18. szombat, 22:00

Kondor Ádám: Kettősverseny fuvolára és klarinétra - A csalogány és a rózsa

A három tételes 'Kettősverseny fuvolára és klarinétra' 2019-ben készült, a Concerto Budapest művészei számára. A járványügyi korlátozások miatt a bemutató többször meghiúsult.
Az iráni klasszikus költészet tele van szerelmi dalokkal, amelyek megéneklik a csalogány örök szerelmét a rózsa iránt. A darab alcíme utalás e szüntelenül ismétlődő allegóriára.
A partitúra elején álló mottó - "...in der Traurigkeit ein fröhlich G’sang..." - egy közismert, 16. századi német himnuszból származó idézet (An Wasserflüssen Babylon).

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!