Jegyvásárlás


Program


POLARIZMUS -  Kurátori tárlatvezetés Don Tamással

POLARIZMUS - Kurátori tárlatvezetés Don Tamással

Hagyaték, összművészet, Polarizmus
Szeretettel várunk mindenkit Don Tamás kurátori tárlatvezetésre csütörtökön 17 órától a MODEM-be!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 7. csütörtök, 17:00

Szeretettel várunk mindenkit Don Tamás kurátori tárlatvezetésre csütörtökön 17 órától a MODEM-be!

Don Tamás kurátor és az Ivan and the Parazol zenekar közös kurátori összekapcsolódásából születő összművészeti kiállítás a Polarizmus. A tárlaton szereplő alkotók – Lőrinczy Lia dokumentumfilm rendező, Bedécs Lola operatőr, Kocsi Olga képzőművész – mindannyian a szocialista időszak hagyatékát vizsgálják és egy-egy új művel reagálnak a kiállítás központi témájára.

A Polarizmus egy kísérleti összművészeti projekt, amely egy közös gondolkodás első fázisa, megvalósulása. Egyfelől az Ivan & Parazol megalakulása óta keresi az olyan együttműködéseket, ahol a különböző művészeti ágakat házasítva tudnak létrehozni műfajokon átívelő, izgalmas produktumokat. Volt filmes, képzőművészeti projektjük, dolgoztak különböző művészekkel kiállításokon és novellás köteten is. Másfelől a MODEM kurátorának Don Tamásnak alapvető munkamódszere más művészeti- és tudományágak bevonása a kiállításaiba. Ide sorolhatóak a MODEM tereiben az elmúlt években megvalósuló kiállításai, amelyeken pszichológusokkal, történészekkel, irodalmárokkal, zenészekkel dolgozott. A MODEM-en keresztül lehetőséget kapott a zenekar és a kurátor a párbeszédre és az együttműködésre. A kiállítás július 17-ig látogatható.

 

 

A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy az esemény során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Ajánló


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk…

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!