Jegyvásárlás


Program


Pink Grapefruit

Pink Grapefruit

Pink Grapefruit, avagy
amit anyád nem mondott el apádnak...mert szégyellte, vagy mert egyszerűen nem is akarta elmondani.
Nők mesélik el történeteiket, melyek akár a barátnőd, feleséged, a szomszédod vagy a te saját történeteid is lehetnének.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 3. kedd, 19:30

Az előadás abban erősít meg, hogy mindig őszintén kell beszélned a vágyaidról, az álmaidról, az örömeidről és a fájdalmaidról, a titkaidról, egyszóval az életedről.

Az előadás szövege E. Ensler: A vagina monológok című riportkönyve alapján készült.

Játsszák: Benkő Claudia, Dobra Mária, Iszak Dorottya, Somorjai Réka, Tarr Judit
Rendező: Felhőfi-Kiss László

Készült a Nemzeti Kulturális Alap, az Utolsó Vonal Művészeti Alapítvány és a Magyar Művészeti Akadémia támogatásával.

Az előadás megtekintését 16 éven felülieknek ajánljuk!

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!