Jegyvásárlás


Program


Pilvaker - Várkert Irodalom Extra

Pilvaker - Várkert Irodalom Extra

Március 6-án, újdonságként a Pilvaker és a Várkert Bazár életében, egyetlen este erejéig a Pilvaker csapat érkezik a Várkert Irodalom színpadára, hogy a március 15-i Aréna-koncert előtt meséljenek az irodalomhoz, a versekhez fűződő viszonyukról, a dalok születéséről, az előadásról, és arról, mit jelent ma ez a közösség és milyen értékek mentén jött létre.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. március 6. péntek, 19:00

A Red Bull Pilvaker megszületésének alapja az 1848/49-es forradalom és szabadságharcra való megemlékezés volt, amely mára egy sokszínű kulturális rendezvénnyé nőtte ki magát, így mára már hagyományápolássá vált a költészet által. Az esemény párhuzamot von a magyar irodalom versei és „jelenkorunk szóforradalmárai” között. A sikert igazolja az a megtisztelő felkérés is, melynek köszönhetően bekerülhetett a Szavak című Juhász Gyula vers átdolgozás az általános iskolai 8. osztályos irodalom tankönyvekbe.

A Red Bull Pilvaker 2011-ben született meg az alapító, Takács Ákos ötletéből, majd 2012-ben útjára indult az első koncert. Azóta mindannyian tudjuk, hogy a szavak forradalma mit jelent: egy csapatot, ahol a tagok fiatalok, tehetségesek, céltudatosak, hirdetik az irodalmat és a zenét.

Közreműködők: Takács Ákos, Szabó Simon, Delov Jávor, Lábas Viki, Trokán Nóra, Farkas Izsák

 

 

 

Ajánlatunk


Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

zenés játék két részben

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!