Jegyvásárlás


Program


Pilát Gábor Szeress jól!  előadása Ócsán

Pilát Gábor Szeress jól! előadása Ócsán

Párkapcsolati előadás pároknak és egyedülállóknak
 több

Miért, lehet rosszul is szeretni?
- Igen, lehet. A szeretet nem csupán egy érzelem és nem csak egy érzés, hanem az ember alapvető létállapota, ami mindig a kifejeződésben nyilvánul meg.

És sokszor nem úgy, ahogy szeretnénk.

A tudomány törvényszerűségeit senki nem vonja kétségbe, tanuljuk, ismerjük és használjuk őket. Az életnek is vannak törvényszerűségei csak azokat kevésbé, legfeljebb tapasztalati úton tanuljuk, és időnként még kevésbé használjuk.

A Szeress jól! előadás arra szolgál, hogy a gyakorlatban alkalmazható tanácsok átadásán túl, gondolatokat ébresszen.

A sikerért meg kell dolgozni. A párkapcsolatban kevés a szerelem megélt élménye, ha hiányzik a tudatosság, a felelősségvállalás, és a tisztesség.

Ebben a humoros, könnyed és szórakoztató, tabumentes, és a végletekig szókimondó előadásban a leggyakrabban előforduló hibák megmutatásán keresztül szeretnék minél több felismerést okozni, és azonnal hazavihető, gyakorlati tippeket adni a mindennapokhoz.

Pilát Gábor a “Tabuk nélkül a párkapcsolatról” Facebook oldal megalapítója, párkapcsolati témában az első könyve 2016-ban jelent meg, mely máig több, mint 6000 példányban fogyott el.

Az országban és külföldön folyamatosan megrendezésre kerülő előadásokon túl, egy saját rádió- és egy tv műsora van (Dunakanyar FM, Eger TV), a TV2, és a Duna Tv állandó párkapcsolati szakértője.

Ajánló


Kocsák Tibor-Somogyi Szilárd-Miklós Tibor: Abigél

A valaha ünnepelt színésznő a nagy visszatérésre készül. Következő bemutatójának ifjú szerzője rendkívül ígéretes mint férfi, de a színdarabján lenne…

Műsor: R. Strauss: Négy utolsó ének R. Strauss: Imígyen szóla Zarathustra, op. 30