Jegyvásárlás


Program


Pezsgő ritmusok

Pezsgő ritmusok

2018. május 26. szombat 17.00
Táncshow a KMO-ban

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 26. szombat, 18:00

A varázslatos Kelet hangulatába kalauzoljuk el látogatóinkat, ahol a vérpezsdítő zenétől legszívesebben táncra perdülnénk. Izgalmas ritmusok, lágy mozdulatok, a nőiesség, a titokzatosság jellemzi majd az estet. A részvevők találkozhatnak a hastánc több stílusával, valamint fúzióival. A koreográfiák közt szerepel gyertyás, fátylas legyezőfátylas, isis szárnyas show tánc, andalúz és tribál fúzió. Nem maradnak el a fantasztikus dobszólók sem, újdonságként ledes kiegészítőkkel is táncolnak a fellépők. Az esten kezdő táncosokat is láthatnak, akik most először próbálják ki magukat színpadon és megmutatják, hogy néhány hónap alatt mit tanultak, de fellépnek haladó és profi versenyző táncosok/csoportok és tanáraik is. Sok más meglepetés mellett egy gyönyörű hangú énekesnő is elkápráztatja majd a közönséget. Aki szereti a keleties, netán romantikus, ámde pezsgő ritmusokkal gazdag hangulatot, az ne maradjon otthon ezen a nyár eleji esten, mert minden bizonnyal vidáman tér haza.

Fellépők: Spiritdance Tánciskola - Czvetkó Anett tanítványai és a Mirage Bellydance tánccsoport, valamint Nirsch Havaska és tanítványai. Kísérő programokkal (keleties dísztárgyak, kelmék vására, édességek, stb.) is készülnek a szervezők.

Belépődíj: felnőtt belépőjegy: 1200 Ft (elővételben május 23-ig), 1400 Ft (május 23. után), gyermekjegy: 600 Ft (elővételben május 23-ig), 700,- Ft (május 23. után).
 

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

A vígjáték egy izgalmas, kalandos utazáson keresztül, rengeteg humorral világít rá a középkorú nők és a változó kor kikerülhetetlen nehézségeire. Megmutatja, hogy mi nők képesek vagyunk megbirkózni ezekkel a kihívásokkal - ám minden könnyebben megy öniróniával, sok nevetéssel, különösen akkor ha számíthatunk a férfiak támogatására.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!