Jegyvásárlás


Program


Petruska feat. Oláh Dezső

Petruska feat. Oláh Dezső

A fiatal dalszerző-énekest ezen az estén új oldaláról ismerhetjük meg. A koncert első felében Oláh Dezső jazz zongoristával közösen lép színpadra, átdolgozott, újraharmonizált szerzeményeivel és néhány kedvenc sztenderddel. Az este második részében pedig a már jól ismert felállásban, Temesvári Bencével mutatkoznak be az Opus Jazz Club közönségének.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 21. kedd, 21:00

Az 1986-ban született Oláh Dezső jazz-zeneszerző és zongorista Magyarország egyik legtehetségesebb és legrangosabb fiatal zenésze. A Junior Prima díjas jazz-zongorista zenei pályafutását számtalan szakmai díj és a lehető legváltozatosabb zenei együttműködések szegélyezik.

Petruska fél évtizede tartó munkásságának két nagylemez, több száz klub- és fesztiválkoncert, valamint számos szakmai elismerés az eredménye olyan médiamegjelenésekkel, mint a 2016-os Dal című tévéműsor, vagy az idei Nagy-Szín-Pad. Intelligens humorral fűszerezett, őszinte előadásmódja, igényes zenei játékossága közkedvelt a mai húszas-harmincas generáció körében. Gondolatokban gazdag, szókimondó szerzeményei a fiatal zenésznemzedék meghatározó alakjává teszik.
Közreműködik:

Petruska András - gitár, ének
Oláh Dezső - zongora
Temesvári Bence - hegedű, mandolin, vokál

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni! Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 21 óráig tudjuk fenntartani! Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.
Tel: (+36 1) 216 7894

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!