Jegyvásárlás


Program


Petőfi Sándor: Az apostol 1848-2020 - online

Petőfi Sándor: Az apostol 1848-2020 - online

A színpadon egy színész, aki szenvedélyesen érvel, vitatkozik, mesél és közben a közönséggel együtt játszva fejti meg Petőfi Sándor remekművét, ami meglepően reflektál a kor napi eseményeire, örök emberi kérdéseire. Ahogy a világ körülöttünk, az előadás is változik, alakul, mindig új és új értelmet kap!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 27. péntek, 19:00

Petőfi Sándor: Az apostol 1848-2020 - online

A színpadon egy színész, aki szenvedélyesen  érvel, vitatkozik, mesél és közben a közönséggel együtt játszva fejti meg Petőfi Sándor remekművét, ami meglepően reflektál a kor napi eseményeire, örök emberi kérdéseire. Ahogy a világ körülöttünk, az előadás is változik, alakul, mindig új és új értelmet kap! Egy ember áll a színpadon. Ö minden és mindenki!

Az előadásban összesen 17 karaktert kelt életre egy személyben Borbély Sándor!

Rendezte és előadja: Borbély Sándor


Jegyvásárlás esetén az előadás  youtube linkjét e-mailben fogjuk megküldeni Önnek a program előtt 1 nappal.

A műsorváltozás jogát fenntartjuk.

Ajánlatunk


Középkori balladák sokszor adtak hangot a nők társadalomban betöltött, mennybe emelt vagy épp porba tiport helyzetéről. Női sorsok elevenednek meg a A mennybe vitt leány című dalesten, ahol egy csokor középkori magyar népballada hangzik el.

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

A Magyar Állami Népi Együttes Csodaváró betlehemese időnként bohókás, máskor lélekmelengető pillanatokon keresztül számlál vissza Jézus születésének éjszakájáig.

A Drezdai Staatskapelle nemcsak a világ egyik legrégebbi zenekara, de az egyik legjobb is: az utóbbi évtizedekben olyan karmesterek álltak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!