Jegyvásárlás


Program


Pészahi varázslatok, avagy hova tűnt a macesz?

Pészahi varázslatok, avagy hova tűnt a macesz?

Bűvész-show Ungár Anikóval és Hajnóczy Somával a Rumbach zsinagógában 2024. április 18-án, csütörtökön délután 6 órakor.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 18:00

Az ország talán két legismertebb és legsikeresebb bűvésze látogat a Rumbach zsinagógába, méghozzá egyszerre! Ungár Anikó és Hajnóczy Soma szó szerint lenyűgöző, interaktív show-val varázsolja majd el a kicsiket és nagyokat, azaz a két művész minden korosztályt elkápráztató szemfényvesztésre készül.

Lesz itt minden: illúziók, eltűnő tárgyak, gondolatolvasás, rengeteg titok és meglepetés.

Éljük át szemtanúként a csodákat, hogy aztán ne higgyünk a saját szemüknek! Itt nincsenek kameratrükkök, csak varázslatos attrakciók a Pészáh ünnepi hangulatában!

A program a Magyarországi Zsidó Hitközségek Szövetsége (Mazsihisz) és a
Budapesti Zsidó Hitközség (BZSH) „PészahFeszt programsorozatának eseménye.

A zsinagógában a férfiak számára kipa vagy egyéb fejfedő viselése szükséges.

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a…

A fogantatástól a születésig negyvenkét hét telik el. Ebben az időszakban játszódik darabunk. Hősünk azonban nem egy születendő gyermek vagy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!