Jegyvásárlás


Program


PénteK13 - Retro Videodisco és Rock&Roll party DJ Tóbiással - Sztárvendég: Vastag Tamás

PénteK13 - Retro Videodisco és Rock&Roll party DJ Tóbiással - Sztárvendég: Vastag Tamás

A programmal visszarepítjük a közönséget a DISCO aranykorába, főleg a ’70-’80-’90-es évek zenei világába. De a rock’n roll rajongók is számíthatnak talpalávalóra és a 2000-es évek legjobb tánczenéi is előkerülnek majd!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 19. péntek, 19:30

2024.04.19. 19.30-22.30
PénteK13 – Retro VideoDisco és Rock &a Roll Party DJ Tóbiással
Sztárvendég: Vastag Tamás

A legendás DJ Tóbiás és a felejthetetlen disco slágerek megalapozzák a remek hangulatot, csak győzze a közönség követni a fergeteges ritmusokat! A sztárvendég ez alkalommal a Fonogram-díjas magyar énekes, színész, Vastag Tamás lesz, aki 2010-ben az X-Faktor című műsor révén vált országosan ismertté, és azóta is a zenei színpadok, TV műsorok közkedvelt előadója.

Helyszín:
Angyalföldi József Attila Művelődési Központ

Ajánlatunk


A funkos/funkys pop-rockban utazó Honeybeast nevéhez számtalan album, illetve sláger fűződik, melyek közül kiemelkedik A legnagyobb hős című 2014-es szerzemény, 24 milliós (!) kattintásszámmal.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


A világhírű lett mezzoszoprán, Elīna Garanča korunk egyik legkeresettebb operaénekese. Vokális teljesítményét és színészi alakításait Salzburgtól Bécsen és Párizson át…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!