Jegyvásárlás


Program


PénteK13 - Kocsis Tibor és Zenekara
2

PénteK13 - Kocsis Tibor és Zenekara

Egy különleges férfi, kivételes hanggal, akit a 2011-es X-Faktor szereplése és győzelme során ismert meg az ország. Látszólagos visszafogottsága ellenére két lábbal áll a földön és határozott elképzelése van a világról.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 12. péntek, 19:00

PénteK13
Kocsis Tibor és Zenekara

2011-ben debütált első albuma, Az első X, amelyen a műsorban elhangzott 9 dal és a Győztes dal található. 2013-ban Irány az élet! című dalával és albumával Övé lett Az év pop-dance slágere a Transilvanian Music Awards-on. Új holnap - című szólólemeze megkapta a Szenes Iván Művészeti díjat. 2016-ban pedig a Sztárban Sztár című showban szerepelt, ahol egészen a második helyig jutott. Koncertjeivel azóta is járja az országot, és ez alkalommal Angyalföldön is hallhatjuk kivételes hangján kedvenc világslágereit, valamint saját dalait.

Kocsis Tibor és Zenekara
Ruska Péter – gitár
Gerendás Hanna – zongora
Tarjányi Dávid – dob
Molnár Péter – basszus gitár

A KONCERTEN VALÓ RÉSZVÉTEL SZEMÉLYI ÉS VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNY BEMUTATÁSÁHOZ KÖTÖTT!

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Ajánló


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!