Jegyvásárlás


Program


PénteK13 – Horgas Eszter – Négy évszak és más

PénteK13 – Horgas Eszter – Négy évszak és más

Horgas Eszter: Négy évszak és más
Közreműködnek a Kecskeméti Szimfonikus Zenekar és a ClassJazz Band
Vezényel: Gerhát László
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 9. péntek, 19:00

Horgas Eszter és művésztársai Vivaldi legismertebb művét, A négy évszakot új keretbe foglalják és izgalmas, virtuóz, megható történetté varázsolják. A fuvolaművész 2001 óta minden évben új és egyedülálló produkcióval lepi meg közönségét. Ez alkalommal sem tesz másképp, amikor a két zenekarral közösen adják elő Vivaldi örökérvényű művét, de kicsit másképp. Horgas Eszter változatában a mai kor zenéivel egyesülve (Piazzolla, saját kompozíciók…), a hangok és vetített képek csodás világával, valódi történeteket idéznek elénk, a születéstől a szerelmen, a vágyakon, és beteljesüléseken át a halálig. Olyan új szálakat fűznek az egymástól távolinak tűnő zenei stílusok és korszakok közé, amelyek ott és akkor összeérnek. A közreműködő ClassJazz Band tagjai: Dajka Krisztián gitár, Hárs Viktor basszus, Kaszás Péter dob, ének Pusztai Csaba ütőhangszerek, Révész Richárd zongora, akik a világ számos pontján koncerteznek nagy sikerrel.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Ennek a különleges darabjának nincs próbája, nincs díszlete, nincs jelmeze, nincs rendezője. Egy színész életében csak egyetlenegyszer adhatja elő a…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!