Jegyvásárlás


Program


PénteK13 – Flamenco Mágia – FlamenCorazonArte Táncszínház

PénteK13 – Flamenco Mágia – FlamenCorazonArte Táncszínház

A flamenco ősi spanyol tradíciókból táplálkozó, modern művészeti ág, mely a jelen kor igen közkedvelt műfaja. Ez az egzotikus, rendkívül érzelemdús világ most virágkorát éli, melyet hazánkban a FlamenCorazónArte Táncszínház táncművészei és koreográfusai, anya és lánya, Lippai Andrea és Pirók Zsófia hiánypótló módon és világszínvonalon képviselnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 16. péntek, 19:00

PénteK13 – Flamenco Mágia – FlamenCorazonArte Táncszínház

A flamenco ősi spanyol tradíciókból táplálkozó, modern művészeti ág, mely a jelen kor igen közkedvelt műfaja. Ez az egzotikus, rendkívül érzelemdús világ most virágkorát éli, melyet hazánkban a FlamenCorazónArte Táncszínház táncművészei és koreográfusai, anya és lánya, Lippai Andrea és Pirók Zsófia hiánypótló módon és világszínvonalon képviselnek. A flamenco három fő pillére az ének-gitár-tánc kommunikációján alapszik, mely képes befogadni más hangszereket és stílusokat is. Azért válik oly izgalmassá és minden alkalom egyedivé, mert végig jelen van az improvizációs játék lehetősége. A táncos nemcsak előadója, hanem mozdulataival, lábkopogásával rejtett karmestere és alkotója is a kották nélküli műnek.

Flamenco ének: Carmen Fernández, Flamenco gitár: Andrzej Lewocki, Ütőhangszerek: Tar Gergely, Zongora: Antal Gábor, Klarinét: Cserta Balázs, Flamenco tánc, koreográfia:

Lippai Andrea Harangozó Gyula díj, EuroPas díj, Köztársasági Ezüst Érdemkereszt, Magyar Arany Érdemkereszt Pirók Zsófia Az évad legjobb pályakezdő táncművésze díj – 2016

Az évad legjobb női táncosa díj – 2019


Kedves Látogatóink!

Az Önök és munkatársaink biztonsága számunkra kiemelten fontos, ezért az alábbi intézkedéseket hozzuk annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabb módon védekezzünk a COVID19 járvány terjedése ellen.

Kérjük segítsék a vírus elleni védekezés hatékonyságát fenntartani azzal, hogy a felsoroltakat betartják intézményeinkben.

Előadásainkra érkező nézőinkre, bérlői programjainkra érkezőkre a következő intézkedések vonatkoznak:

– minden telephelyünk minden helyiségében, termében, 6 éves kor felett, KÖTELEZŐ a szájat és orrot eltakaró védőmaszk használata
Ez alól, kivételt képeznek a mozgásos programok, a program ideje alatt. A kivétel csak a foglalkozások, helyszínére vonatkozik. Abban az esetben, ha kilépnek a közösségi terekbe, kötelezővé válik a védőmaszk viselése!
– a kihelyezett kézfertőtlenítők használata fokozottan ajánlott
– ajánlott az érintkezéshez kötött üdvözlési formák (kézfogás, ölelés, stb.) mellőzése
– fokoztuk a mosdók, recepciós pult, kilincsek és a vendégforgalmi terek fertőtlenítését
– nézőinket megkérjük, hogy továbbra is az online jegyvásárlást részesítsék előnyben
– az előadásainkra való belépés testhőmérséklet ellenőrzés után történhet
– kérjük betegen ne látogassák telephelyeinket, programjainkat és előadásainkat
– a nézőink számára a maszk viselése a színházteremben is kötelező
–  telephelyeinken továbbra is fokozottan ajánlott a 1,5 méteres távolságtartás betartása

Köszönjük az együttműködésüket!
 
Vigyázzanak magukra, vigyázzunk egymásra!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!