Jegyvásárlás


Program


PénteK13 – ARCKÉPEK interjúsorozat – Vendégek: Gábor Audrey operaénekes és Gulyás Nagy György karmes

PénteK13 – ARCKÉPEK interjúsorozat – Vendégek: Gábor Audrey operaénekes és Gulyás Nagy György karmes

A programsorozat vendégei elsősorban XIII. kerületi művészek, közismert személyiségek.
Vendégek: Gábor Audrey operaénekes és Gulyás Nagy György karmester

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 10. péntek, 19:00

Ez alkalommal két nagyszerű zeneművésszel ismerkedhet meg a közönség közelebbről, egyrészt Gábor Audrey-val az Ausztráliában született, nagy tehetségű, fiatal szoprán énekesnővel, aki Sidney-ben szerzett diplomát magánének és dráma szakon. Jelenleg a Magyar Állami Operaház magánénekese, és az elmúlt években több alkalommal láthattuk az AJAMK színpadán is, többek között Puccini: Tosca, és a Pillangókisasszony operái címszerepében. A beszélgetés másik résztvevője Gulyás Nagy György karmester, aki brácsaművészként alapító tagja volt az Auer vonósnégyesnek, valamint Európa, Amerika, Ázsia, Ausztrália fesztiváljain és koncerttermeiben szerepelt. De mindemellett megalapította a Művész Szimfonikus Zenekart, amellyel főleg a legnépszerűbb operák bemutatásával értek el nagy sikereket, számos alkalommal az AJAMK színháztermében, Gábor Audrey közreműködésével. Innen a közös beszélgetés gondolata.

Ismerjék meg Önök is a két nagyszerű előadóművészt!

Beszélgetőtárs, riporter: Tahi-Tóth Gábor

A rendezvényen való részvétel személyi és védettségi igazolvány vagy applikáció bemutatásához kötött!

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!