Jegyvásárlás


Program


Peet Project

Peet Project

Feszes ritmusok, pop és funky némi jazzes ízzel élő hangszereken a dallamos és energikus zene kedvelőinek, korhatár nélkül! A huszonéves fiatalok alkotta Peet Project az egyik legtehetségesebbnek tartott, immár nemzetközileg is elismert fiatal hazai zenekar.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. június 14. csütörtök, 20:00

2009-ben elnyerték a Jazzy Rádió Dalversenyének fődíját, 2013 óta rendszeresen szerepelnek jelentős amerikai jazz fesztiválokon.
2013-ban „Év felfedezettje”, 2017-ben „Év albuma” díjat nyertek az USA legjobbnak választott jazz fesztiválján, a Catalina Island JazzTrax-en.
A hazai tévénézők 2015-ben a Hungary's Got Talent, majd 2017-ben és 2018-ban A Dal c. műsorban is láthatták őket.
2017 nyarán megjelent ötödik nagylemezük dalai kiemelt rotációban hallhatók az amerikai és európai smooth jazz rádióadók műsorán.
A Peet Project zenéjét a hazai jazz-és borfesztiválok közönségének sem kell bemutatni. A csapat hangzásának különlegessége, hogy abban hagyományos szólóhangszerek – szaxofon, billentyűk – mellett a hegedű is főszerepet kap.




Ajánlatunk


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!