Jegyvásárlás


Program


Paul Pörtner: Hajmeresztő

Paul Pörtner: Hajmeresztő

Paul Pörtner: Hajmeresztő
két részes bűnügyi társasjáték
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. október 28. vasárnap, 19:00


Mit tehet egy talpraesett nyomozópáros, ha szinte az orruk előtt gyilkosság történik, de képtelenek a lehetséges négy gyanúsítottra rábizonyítani a bűntettet? Természetesen segítséget hívnak! Igen ám, csakhogy ez egy színdarab, és az a fránya szerző csak hat szerepet írt a műbe. Sebaj! Itt van, ha kell, több száz szemtanú a nézőtéren! Mindent láttak, mindent hallottak. Legyenek tehát a nézők a nyomozósegédek! Vallassanak, kombináljanak, keressenek bizonyítékot és szavazzanak, hogy szerintük ki a leggyanúsabb! A mesterdetektíveknek pedig nincs is más dolguk, mint fülön csípni a gyilkost! Természetesen minden este mást, hiszen a néző szava szent, a Hajmeresztő sztorija pedig olyan tökéletes, hogy bárki lehet a tettes! Minden este az vallja be a gyilkosságot, akit leginkább sarokba szorított a színházi közönséggel kibővített nyomozó csapat! Amióta színház van a világon, minden nézőben felmerül olykor a vágy, hogy beleavatkozzon a színpadi cselekménybe. Most Ön is megteheti! Ráadásul fergeteges színészi alakításokat és kacagtató poénokat is kap. Kell ennél több egy szórakoztató estéhez? Jöjjön el, legyen a játszótársunk, töltsön velünk két feledhetetlen órát a Hajmeresztő hajszalonban! Fejmosást nem kap, de a kedvét minden bizonnyal feltupírozzuk!

Szereplők:

Fésűs Antal, a Hayas Hajmeresztő szalon tulajdonosa - VIDA PÉTER
Határi Barbara, fodrászlány - STEINKOHL ERIKA
Schubertné, képviselőné - ZORGEL ENIKŐ
Király Mátyás, régiségkereskedő - FARAGÓ ANDRÁS
Rúzsos Viktor, építőmunkás - SCHLANGER ANDRÁS
Szent-Tamási Miklós, egyetemista - PÁL TAMÁS   

Díszlet-jelmez:GEDEON BORÓKA
Rendező:JANIK LÁSZLÓ

Ajánlatunk


elkafkásodás két részben

Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Ajánló


Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!