Jegyvásárlás


Program


Pastorale B 2020 IV/2 hangverseny

Pastorale B 2020 IV/2 hangverseny

Mesternő és tanítványa
Kertesi Ingrid és Subedi Anna

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 23. vasárnap, 16:00

Pastorale

Családi előadás-sorozat a Pesti Vigadó Dísztermében,
a Zuglói Filharmónia és a Magyar Művészeti Akadémia
közös rendezésében

Zene, tánc, kép – élmény, ismeret, öröm! 

Mesternő és tanítványa
Főszerepben: Kertesi Ingrid és Subedi Anna (ének)

Közreműködnek:
Dobozy Borbála – csembaló
Virág Emese – zongora
A Magyar Táncművészeti Egyetem balett tanszékének hallgatói
Zuglói Filharmónia - Szent István Király Szimfonikus Zenekar, vezényel: Ménesi Gergely
Szerkesztő-műsorvezető: Solymosi Tari Emőke

A különleges hangverseny egy híres énekművész-tanárt, a Liszt-díjas, Érdemes és Kiváló művész Kertesi Ingridet és kiemelkedő tehetségű fiatal tanítványát, Subedi Annát mutatja be. A két koloratúr szoprán énekesnő a koncert első részében csembalókísérettel barokk zenét ad elő, zongorakísérettel pedig klasszikus, romantikus és modern dalokat. A koncert második részében zenekari kísérettel énekelnek operaáriákat és duetteket, továbbá oratóriumrészleteket. A „mesternő és tanítványa” viszony triplán is megjelenik, mivel a koncerten csembalókíséretet vállaló Dobozy Borbála Subedi Anna csembalótanára volt, a zongoránál helyet foglaló Virág Emese pedig korrepetitorként segítette zeneakadémiai tanulmányait. A programban többek között Monteverdi, Händel, Mozart, Donizetti, Bellini, Offenbach, Debussy és Kocsár Miklós művei hangzanak el. A hangversenyt balett-produkció, vetített képanyag, valamint a művészekkel való beszélgetés is színesíti.

Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!