Jegyvásárlás


Program


Pártterápia - Ceglédi Zoltán önálló estje

Pártterápia - Ceglédi Zoltán önálló estje

Ceglédi Zoltán önálló estje

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 6. kedd, 19:00

Jöjjön velem a parlamentbe! Kopogjunk be a pártszékházakba! Lógjunk be a lakossági fórumokra! Scrollozzunk a politikusok Facebook-oldalain! Hallgassuk le az elnökségi ülést! Ja, az már megvolt. Szedjük össze, aztán meg szedjük szét, mit mondott és mit csinált abban a hónapban a pártelit!
A Pártterápia célja, hogy havonta egyszer összeüljünk, és miként nyaraló polgármester a pályázati nyertest, határozottan asztalra tegyük a legfontosabb vagy leghülyébb parlamenti akciókat. Rövidesen önnek is akad kedvenc felszólalója, süvöltő interpelláció lesz a csengőhangja, napirend utáni tablettával fog védekezni a nem kívánt koalíció ellen. Aztán szerelmes lesz pártalelnökbe, szóvivőbe, civilpolitikusba, és már a bevásárlólistájáról is sajtótájékoztatót tart, szigorúan a Képviselői Irodaház és annak parkolója közt félúton, a lépcsőkön, hogy arra a kis időre ne kelljen kabátot venni. Tévéstúdiók, pesti terek, budai kertek, vidéki művházak, főzőverseny, falunap: mindenhova benézünk, ha ott járt a politikus.
Úgyhogy legyen már végre egy kanapénk, ahol kibeszéljük magunkból a sérelmeket, titkos vágyakat, perverziókat és hiányokat! Ez lesz a PÁRTTERÁPIA.

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Ajánló


Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!