Jegyvásárlás


Program


Párizsi absztraktok - buszjárat

Párizsi absztraktok - buszjárat

A MODEM Modern és Kortárs Művészeti Központ nevében szeretettel meghívjuk a legújabb, világviszonylatban is páratlan kiállításunk megnyitójára október 2-án, szombaton.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 2. szombat, 14:00

A Párizsi absztraktok. Abstraction-Création. Kandinszkij, Hélion, Calder, Moholy-Nagy… című egyedülálló nemzetközi tárlat a valaha volt legnagyobb szabású hivatalos nemzetközi nonfiguratív csoportosulás, az Abstraction-Création tevékenységét és a párizsi 1930-as évek világát mutatja majd be.

A megnyitó programja:

18:00: Köszöntő beszédet mond Dr. Puskás István, Debrecen Megyei Jogú Város Önkormányzatának kultúráért felelős alpolgármestere, Vizi Katalin, a MODEM ügyvezető igazgatója, valamint Dr. Mészáros Flóra, a kiállítás kurátora.

A kiállítást Sarah Wilson, a Courtaulds Institute of Art professzora nyitja meg.

Időpont: 2021. október 02. 18 óra

A nagyszabású kiállításunk megnyitójára buszjáratot szervezünk a budapesti érdeklődőknek.A járat 14 órakor indul a Mexikói út metróvégállomás parkolójából, vissza pedig 20 órakor indul a MODEM mellől.

A megnyitóra csak védettségi igazolvánnyal lehet részt venni. A látogatók részvételükkel elfogadják, hogy a programok során hang- és képfelvételek készülnek, amelyeket a MODEM felületein promóciós céllal felhasználhatunk.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

A zenében a historizmus nemcsak azt jelenti, hogy korabeli hangszerek kópiáin szólalnak meg régi művek: olykor azt is, hogy az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!