Jegyvásárlás


Program


PÁRATLAN PÁROS - komédia két részben - A Madách Színház előadása

PÁRATLAN PÁROS - komédia két részben - A Madách Színház előadása

Ray Cooney a nevettetés művészetében szinte felülmúlhatatlan bravúrvígjátéka a Madách Színház több évtizedes előadásszériával büszkélkedő produkciójában, annak exkluzív „arany-szereposztásával” idén nyáron kizárólag Debrecenben!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 13. csütörtök, 20:00

John Smith londoni taxisofőr, hétköznapi ember, különös ismertetőjele nincs, szorgalmasan fuvarozza saját kocsiján az utasokat, olykor túlórázik és munka után siet haza, szerető feleségéhez. Valószínűleg békés nyugalomban élné le életét, ha egy este nem keveredne bele egy verekedésbe, amikor is egy idős hölgyet véd meg két huligántól. A támadók elmenekülnek, John azonban megsebesül, mert a hölgy őt is támadónak véli és leüti a táskájával. John fejsérülését ellátják a kórházban és reggel egy rendőrfelügyelő szállítja haza. És ekkor különös dolog derül ki. John más címet mondott be a rendőrségen és mást a kórházban. Elkezdődik a kétségbeesett magyarázkodás, amelybe a felső lakó is bekapcsolódik. És ettől kezdve elszabadul a pokol! John Smithről, erről az átlagemberről a legelképesztőbb titkok kerülnek napvilágra. Két szomszédos kerületben két lakása van, s az egyikben Mary, a másikban Barbara nevű feleségével él együtt. A leleplezéstől való rettegés Johnt hihetetlen helyzetekbe sodorja.
 
Szereplők:
 John Smith  Cseke Péter
 Mary Smith  Kökényessy Ági
 Barbara Smith  Tóth Enikő
 Stanley Curtis  Szerednyey Béla
 Porterhouse  Lippai Attila
 Troughton, felügyelő  Barabás Kiss Zoltán
 Bobby Franklyn  Pusztaszeri Kornél
 Fotóriporter  Galbenisz Tomasz
Szerző: Ray Cooney
Fordította: Ungvári Tamás

 

Díszlettervező: Götz Béla
Jelmeztervező: Felkai Anikó
 
Rendező: Pethes György, Jászai Mari-díjas

 

Az előadásra vonatkozó esőszabályzatot itt tekintheti meg.

*Bővebb információ a kedvezményes jegyvásárlásról ide kattintva olvasható.

Kérjük Önöket, hogy a megvásárolt belépőjegyeket az előadás végéig minden esetben szíveskedjenek megőrizni!

Ajánlatunk


Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A 2023|2024-es évad egy magyarországi bemutatóval indul, Tena Štivičić kortárs horvát drámaírónő 3tél című díjnyertes darabjával Alföldi Róbert rendezésében.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!