Jegyvásárlás


Program


Páratlan párok: Rossini – Id. Dumas

Páratlan párok: Rossini – Id. Dumas

Gioachino Rossini – Id. Alexandre Dumas
Kimeríthetetlen fantázia, hatalmas életmű, a kortársak és az utókor által egyszerre csodált és fejcsóválva kárhoztatott alkotói könnyedség - mindezeket Rossinival és az idősebb Dumas-val kapcsolatban egyaránt emlegethetjük. Két szenvedelmes haspók a XIX. századból.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 18. csütörtök, 19:00

# Páratlan párok – sorozat

Zeneszerző a táncosnővel, festő a filozófussal, költő az operadívával, író a karmesterrel - csupa szokatlan, meghökkentő és páratlan párosítás. 10x2 párhuzamos életrajz Bősze Ádám és László Ferenc közös, kortárskereső sorozatában.

Ajánlatunk


Miért nem jó ötlet egy családi ünnepen beadni szeretteinknek, hogy születendő gyerekünket Hitlerről nevezzük el? Mert lehet, hogy elhiszik. Mert egy kis hazugság túl sok elhallgatott igazságot szabadíthat a nyakunkba. Mert kicsúszhat az irányítás a kezükből, és könnyen lehet, hogy nincs visszaút..

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

Szerelem, érzékiség, pénz és botrány utáni hajsza Jean de Létraz pazar bohózatában, parádés szereposztással a Veres 1 Színház előadásában. Házasoknak…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!