Jegyvásárlás


Program


Panthera

Panthera

A városi művelődési ház hegymászó tanfolyamára hat osztálytárs iratkozik be: három fiú és három lány. Sejtelmük sincs róla, hogy a tanfolyamot vezető férfi nem is valódi hegymászó, hanem mindenre elszánt kincsvadász. John nemrég ellopott egy különleges szerkezetet, az átméretező gépet, mellyel lekicsinyített egy valódi hegyet: a Pantherát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. április 1. szerda, 11:00

A színdarab Kertész Erzsi: Panthera – A hógömb fogságában című regénye alapján készült.
szabaduló-játék két részben

A városi művelődési ház hegymászó tanfolyamára hat osztálytárs iratkozik be: három fiú és három lány. Sejtelmük sincs róla, hogy a tanfolyamot vezető férfi nem is valódi hegymászó, hanem mindenre elszánt kincsvadász. John nemrég ellopott egy különleges szerkezetet, az átméretező gépet, mellyel lekicsinyített egy valódi hegyet: a Pantherát. A hegy most a művelődési ház egyik termében rejtőzik, John és csapata pedig ördögi tervet eszelt ki: a lekicsinyített gyerekeknek kell megmászniuk és feltérképezniük a hegyet, közben pedig ritka és értékes ásványt kell gyűjteniük. A küldetés szinte lehetetlennek tűnik. Ám az egyik lány, a mindig álmodozó Noémi bebizonyítja, hogy bátorságnak sincs híján, és a minden lében kanál portás nénivel, Rozikával együtt siet a kis hegymászó csapat segítségére.
 
Figyelem! Felhívjuk az arra érzékeny nézőink figyelmét, hogy az előadásban lézer effektusokat használunk!
 
„Nagy örömmel fogadtuk a hírt, hogy kedvenc ifjúsági regényünket színre viszik, és izgatottan vártuk a premier napját. Hatalmas élmény volt a könyvben már megismert kalandokat nézőként újra átélni. Bízunk benne, hogy az előadás után mind többen kedvet kapnak a Panthera-trilógia elolvasására is, hiszen az izgalmak ezzel még nem érnek véget!”
                                                                      Kovács Judit és Budavári Zoltán, a Pécsi Pagony könyvesbolt tulajdonosai

Ajánlatunk


Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa, Philip Catherine, eminens szaxofonosa, Bert Joris és legkarakteresebb énekese, David Linx egyesíti erőit, hogy egy, az Európai Hidak számára összeállított programmal nyűgözze le a közönséget.

Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

Ajánló


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

JOHANNES BRAHMS: Változatok egy Haydn-témára, op. 56 RICHARD STRAUSS: d-moll burleszk zongorára és zenekarra *** HECTOR BERLIOZ: Rómeó és Júlia,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!