Jegyvásárlás


Program


Pannonia Allstars Ska Orchestra PASO

Pannonia Allstars Ska Orchestra PASO

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 30. péntek, 20:00

A Pannonia Allstars Ska Orchestra a 2012-es Lovemonster óta tavaly jelentetett meg először stúdióalbumot, sorban az ötödiket, Ghost Train címmel. A zenekar ezen a lemezen korábbról már ismert, nagy sikerű dalokat vonultat fel, pl. a Billy Boyo-t vagy a Star Wars híres főcímdalának feldolgozását, az Imperial Reggae-t, de sok újdonság is megjelenik, ráadásul egy fokkal komolyabb oldalukról is bemutatkoznak a srácok. A tavaly megjelenő Ghost Train a csapat eddigi legerőteljesebb hangzású lemeze, egyaránt felfedezhetőek rajta a fajsúlyosabb, rockos, sőt akár punkos elemek, ugyanakkor a könnyedebb, kifejezetten táncos dalaikat sem hagyták le az albumról.

 


Jegyár: 2600 Ft

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!