Jegyvásárlás


Program


PANNONHALMI BORKÓSTOLÓ

PANNONHALMI BORKÓSTOLÓ

A Pannonhalmi Apátsági Pincészet borait kóstolhatják meg a borkedvelők. A különleges ízélményt lágy jazz zene teszi még hangulatosabbá.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. február 24. péntek, 18:30

A Pannonhalmi Főapátság és az MKB építette újjá a II. világháború után tönkretett szőlőbirtokot, mégpedig Gál Tibor útmutatása mentén: szőlőtelepítés, új pince és borház építése. Nagy munka volt. Az 52 hektáros birtok borászatát Liptai Zsolt vezeti. Mintegy 300 ezer palack fajtatiszta és házasított bort készítenek Pannonhalmán. A Széldomb, Babszökő, Tavaszó, Packalló, Cseresznyés dűlőkben rajnai rizling, sauvignon blanc, fűszeres tramini, pinot blanc, olaszrizling, chardonnay, királyleányka, sárfehér, viognier, pinot noir, merlot, cabernet franc terem.

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Jössz éjfélkor babzsákra huppanva, az előadóktól karnyújtásnyira klasszikus zenét hallgatni? A kérdés tíz évvel ezelőtt talán furcsán hangozhatott, de a Fesztiválzenekarnak köszönhetően a Midnight Music azóta az egyik legjobb és legnépszerűbb program lett azok körében, akik fogékonyak a kultúrára, de nem szeretik a hagyományos hangversenyek kötöttségeit.

Ajánló


Rúzsa Magdi hazánk egyik legnépszerűbb énekesnője, a rádiós frekvenciákon a legtöbbet játszott előadó, aki 2024. augusztus 31-én újra a Tokaj…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!