Jegyvásárlás


Program


Pannon Filharmonikusok

Pannon Filharmonikusok

Műsor:
A. Vivaldi: g-moll versenymű két gordonkára és zenekarra, RV 531 10’
R. Schumann: a-moll gordonkaverseny, op. 129 25’
F. Schubert: VIII. (C-dúr) szimfónia, D.944, „Nagy C-dúr szimfónia” 48’

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 23. hétfő, 19:00

Pannon Filharmonikusok

Vezényel: Bogányi Tibor
Közreműködik: Várdai István, Bogányi Tibor - cselló

A Pannon Filharmonikusok a Nikisch Artúr-bérletben rendezett hangversenyének műsorát Velence nagy muzsikusa, Antonio Vivaldi ragyogó versenyműve indítja két gordonkára és vonószenekarra. A program folytatásában a romantikus csellórepertoár egyik legnagyobb remeke, Robert Schumann 1850-ben komponált, a zenei mélység és a hangszeres virtuozitás ritka egyensúlyát kínáló Csellóversenye csendül fel a világhírű gordonkaművész, Várdai István tolmácsolásában. A hangversenyt Schubert hatalmas léptékű alkotása, a Schumann által felfedezett, „mennyei hosszúságú” Nagy C-dúr szimfónia zárja. A koncert dirigense, a Pannon Filharmonikusok művészeti vezetője, Bogányi Tibor, aki a nyitószámban – eredeti „szakmájához” visszatérve – csellistaként is a győri közönség elé lép.     

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events most az egyik legkülönlegesebb műsorával tér vissza Budapestre.

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!