Jegyvásárlás


Program


Paloznaki Jazzpiknik / EARLY BIRD bérlet– Augusztus 2-3-4.
7

Paloznaki Jazzpiknik / EARLY BIRD bérlet– Augusztus 2-3-4.

150 darab EARLY BIRD bérlet a készlet erejéig!
A 7. Paloznaki Jazzpiknik színpadán Jamie Cullum, a SOUL II SOUL ft Jazzie B & Caron Wheeler, az Electro Deluxe, a Kraak & Smaak Live Band és a Geszti+Jazz+Az+Lányok!
Jazz, bor, buli, Balaton!…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. augusztus 2. csütörtök, 17:00


150 darab EARLY BIRD bérlet a készlet erejéig a 7. Paloznaki Jazzpiknikre!

A Paloznaki Jazzpikniken a fűben ülős, napsütéses délutáni koncertektől a klubhangulaton át a nagykoncert élményig mindent megtalálsz idén is!

A Jazzpiknik 7. évét a kétszeres Golden Globe díjas Jamie Cullum koncertje nyitja a nulladik napon. Az igazán sokoldalú és lüktető energiájú zenész remélhetőleg a Paloznaki Jazzpiknik színpadán is felugrik majd zongorája tetejére, ahogy az már védjegyévé vált koncertjei során. A sort pénteken és szombaton izgalmas nemzetközi és hazai előadók folytatják.

A pénteki nap kiemelt előadói a brit soul csapat, a SOUL II SOUL ft Jazzie B & Caron Wheeler és a báránybőrbe bújt funkos groove-os farkasfalka, az Electro Deluxe. Hihetetlen színpadi showra, lüktető és lágyan simogató dalokra is számíthatunk.

A Jazzpiknik szombati napjának sztárjai a Kraak & Smaak Live Band és a Geszti+Jazz+Az+Lányok produkció. A Geszti+Jazz+Az+Lányok minden, ami Gesztiben jó, egy új, ütős, szórakoztató produkcióba sűrítve. Geszti Péter legjobb dalai egyedi felállással, fúvósokkal szólalnak meg és itt lesznek a Jazz+Az "lányai" is: Váczi Eszter, Behumi Dóri és Kozma Orsi, akikkel megszólalnak a nagy Jazz+Az slágerek. A Lányok pedig nem mások, mint Váczi Eszter, Behumi Dóri és Kozma Orsi! A Kraak & Smaak Live Band neve a „ropogós és finom” kifejezést rejti, ami zenei újításukra utal: fellépéseiken keverik az élőzenét és a DJ-szetteket. A stílusában nehezen behatárolható zenekar mindenből a legjobbat válogatta össze: acid jazzből, hiphopból, soulból, funkból, house-ból. Mindegyik tökéletes hozzávaló egy csillagos augusztusi estéhez.

A Tájház udvarán helyet kapó Fábián Juli Színpadon klubhangulatra és erős hazai zenei felhozatalra lehet számítani. A Taittinger Jazz és Pezsgőbár romantikus hangulatát idén is élvezheted, míg a Sáfránkert Vendéglő előtti Audi Jazz Stage-en jazzformációk és Dj-szettek utcazene jelleggel szórakoztatják a közönséget.

A bérlettel augusztus 2-án 17:00-tól, augusztus 3-án és augusztus 4-én 16:00-tól léphetsz be a fesztiválra.

Tölts 3 igazi kikapcsolódást nyújtó napot a Balaton mellett: napközben mártózz meg egy közeli strandon, délután indítsd az estét fűben ülve, napsütésben, borral a kézben a Nagyszínpad első koncertjén, azután válogass a 4 színpad programjai közül. Délutánonként interaktív gyerekprogramokkal várjuk a kicsiket a Fábián Juli Színpadnál és a Nagyszínpad mellett. A programok mellé a Homola Pincészet és a környék legjobb borait, valamint minőségi fesztivál-ételeket kínálunk.

www.jazzpiknik.hu

Ajánlatunk


Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!