Jegyvásárlás


Program


Pálházi Bence bandája - koncert és táncház

Pálházi Bence bandája - koncert és táncház

A Pálházi Bence Bandája nevű formáció 2012 óta muzsikál együtt.
Repertoárjuk a Kárpát-medence igen nagy területét lefedi. Azon zenekarok közé tartoznak, akik a felvidéki népzenét és a különböző erdélyi vidékek zenéit egyaránt jól ismerik és szívesen játsszák.

Pálházi Bence bandája - koncert és táncház

A Pálházi Bence Bandája nevű formáció 2012 óta muzsikál együtt. A banda tagjai a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem népzene tanszékének volt hallgatói. Leginkább a budapesti táncházak látogatói számára lehet ismerős a zenekar, mely alakulása óta több különböző helyen is rendszeresen tart saját szervezésű táncházakat, folkkocsmákat nagy sikerrel. Emellett állandó kísérője a Magyar Táncművészeti Egyetem néptánc tagozatának. Repertoárjuk a Kárpát-medence igen nagy területét lefedi. Azon zenekarok közé tartoznak, akik a felvidéki népzenét és a különböző erdélyi vidékek zenéit egyaránt jól ismeri és szívesen játsszák. Sokan épp ezért a változatosságért látogatják táncházaikat.

A zenekar tagjai:

Pálházi Bence - hegedű
Lajti Ákos – brácsa
Jobbágy Bence – cimbalom
Lakatos Dávid - nagybőgő

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő…

Zenés találkozások a Budapesti Operettszínház sztárjaival. A különleges, szabadtéri helyszínen művészeink előadásában részleteket…