Jegyvásárlás


Program


Pál Feri: Én-mi-mindenki - Az önmegvalósítás lehetőségei

Pál Feri: Én-mi-mindenki - Az önmegvalósítás lehetőségei

2021. október 16-án, 17 órától PÁL FERI: ÉN-MI-MINDENKI - az önmegvalósítás lehetőségei című előadását tekinthetik meg, Kispesten, a KMO Művelődési Központban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 16. szombat, 17:00

Pál Feri: Én-mi-mindenki - Az önmegvalósítás lehetőségei

Pál Feri Atya előadásain elhangzó gondolatok és tanácsok mindig megszívlelendők és elgondolkodtatók. Nem tudni miért, de minden előadásánál úgy érezzük, hogy az általa bemutatott élethelyzetek személy szerint is rólunk a hallgatóságról szólnak, tanácsai nekünk adnak útmutatást.

Ajánlatunk


A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja férjét ebben a sokat dicsért panzióban. Rögtönözni kell! Villámgyorsan „létrehoznak” egy szállodát..

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!