Jegyvásárlás


Program


Paddy and the Rats

Paddy and the Rats

PADDY AND THE RATS
vandégzenekar: THE SCARLET

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 31. csütörtök, 20:00

A hazai mainstream ír-punk zenekarai közé sorolható Paddy and the Rats a 2008-as megalakulás óta 3 albummal büszkélkedhet, ráadásul az elmúlt években komoly elismeréseket is besepert a német Celtic-Rock.de portál internetes szavazásán. A banda már több ízben adott fergeteges koncertet a Barba Negra Track és a Club színpadán is, legközelebb pedig a Halloween bulin szólaltatják meg dudáikat és hegedűiket! Találkozzunk október 31-én a Prielle Kornélia utcában, ahol nem más lesz a vendégzenekar, mint a szintén kelta-kalóz-folk rock stílusú The Scarlet! 
A beöltözés nem kötelező, de melegen ajánlott! 

20:00 kapunyitás
20:45 THE SCARLET
22:00 PADDY AND THE RATS

Koncertek után buli hajnalig!

 


JEGYEK // TICKETS

2499 Ft ▲ Early bird - 2019.09.09-ig
2999 Ft ▲ Elővételben - 2019.09.30-ig
3499 Ft ▲ Elővételben - 2019.10.30-ig
3999 Ft ▲ A koncert napján

Ajánlatunk


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Ajánló


2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!