Jegyvásárlás


Program


Otthonmasszázs 90 perc
2

Otthonmasszázs 90 perc

Professzionális kényeztetés a saját otthonunkban a nyugalomért és az egészségért.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 31. szombat, 19:00

Az Otthonmasszázs lényege, hogy a masszőr házhoz viszi a vendégei számára az egészséget, a nyugalmat és a mindennapi stressz hatékonyabb legyőzését szolgáló masszázsprogramjait. A cél, hogy a vendégek egytől-egyig boldogabb, eredményesebb és egészségesebb életet éljenek a szolgáltatásnak köszönhetően.

Az orvosilag igazolt műfogások közvetlenül a bőrfelületre, áttételesen pedig az idegpályákra és a keringésre is hatnak. A masszázs egyszerre eredményezhet ellazulást és felfrissülést. Aki már próbálta tudja: nehéz ellenállni egy ilyen csábításnak!

 

Fontos információk

A kiszállás Budapest határain belül ingyenes.

 

Helyszín: Ahol Önnek a legmegfelelőbb!

 

A voucher 1 fő részvételét tartalmazza.

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!