Jegyvásárlás


Program


Őszi lehalászás - M. Novák András képzőművész kiállítása

Őszi lehalászás - M. Novák András képzőművész kiállítása

Képi válaszaiban keresi, teremti a felejteni ítélt tartalmi értékeket: hitek, ideák, minőség, felelősség ideális befogadó formáját. Hogy a fogás, fogás a koron, a koromon (75 év) hogyan sikerült, az „Őszi lehalászás” című kiállítás mutatja a Vigadóban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Őszi lehalászás - M. Novák András képzőművész kiállítása

„Örök kérdéseink - világunk, életünk, múltunk, jövőnk vonatkozásában - még megvannak. A választ keresők - tudós, művész, filozófus, csupán csak gondolkodó emberek - fogynak. A válasz helyett profit motorja hajtotta, másodlagos fogyasztói, hedonista világot teremtett századunk. A „feleslegességig” szabaddá vált kortárs művész (becsülve, ismerve, szeretve a korábbi korok mesterségbeli értékeit) egy kereső, kérdező ember. Képi válaszaiban keresi, teremti a felejteni ítélt tartalmi értékeket: hitek, ideák, minőség, felelősség ideális befogadó formáját. Hogy a fogás, fogás a koron, a koromon (75 év) hogyan sikerült, az „Őszi lehalászás” című kiállítás mutatja a Vigadóban.”
M. Novák András képzőművész - az MMA rendes tagja

Szervező: MMA Képzőművészeti Tagozat

A kiállítás látogatható 2019. október 2. és november 10. között.

Ajánlatunk


Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A Szép nyári nap című musical valamikor a hetvenes években játszódik Bácsszentmárián, egy olyan építőtáborban, amelyik közel van a jugoszláv…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!