Jegyvásárlás


Program


Őszi hangulatok - A kispesti Obsitos fúvószenekar koncertje

Őszi hangulatok - A kispesti Obsitos fúvószenekar koncertje

A tavalyi jól sikerült jubileumi – 10. koncertet követően gondolta úgy a zenekar, hogy ebben az évben is megrendezi születésnapi zenei estjét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 26. szombat, 17:00

A KISPESTI OBSITOS FÚVÓSZENEKARI EGYESÜLET KONCERTJE

A Kispesti Obsitos Fúvószenekar októberben ünnepli megalakulása alkalmából rendezendő éves koncertjét. A 11 éves Obsitos Fúvószenekar koncertjén Roszkos János karmester vezetésével ismét felcsendülnek azok a szép melódiák, amelyeket évről évre hallhatunk tőlük Kispesten többnyire a Mihály-napi búcsúkon, a Városünnepeken, vagy az Újévi koncerteken. A tavalyi jól sikerült jubileumi – 10. koncertet követően gondolta úgy a zenekar, hogy ebben az évben is megrendezi születésnapi zenei estjét.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Pohl Mihály és Erős Attila 2024-ben ünnepli 70. születésnapját. A két legendás zenész zenekara ünnepi nagykoncertet ad április 6-án az Aréna Savariában.

Az elmúlt évek sikeres programjainak köszönhetően, folytatódik a Homokhátság Szívében megrendezésre kerülő koncertek sora, ezúttal BORDÁNY 2024 néven!!! Az idei sztárvendég MAJKA lesz!!!

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!