Jegyvásárlás


Program


ÖSSZHANG: Vad erdők, vad bércek (magyar felirattal)

ÖSSZHANG: Vad erdők, vad bércek (magyar felirattal)

magyar természetfilm, 65 perc, 2019
magyar nyelven, akadálymentesített felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 16:00

Rendező: Mosonyi Szabolcs

Fantom járja az erdőt. Megpillantani szinte lehetetlen, a nyomai viszont annál többet árulnak el róla. Hóba süppedő léptei azt, hogy a völgy felé vette az irányt; az üregben a száraz avar, hogy itt töltötte a nappali órákat; a zsákmány maradványa, hogy mire vadászott. Miközben követjük őt, megismerjük az erdőt, ahol él. Bejárjuk a folyóvölgyeket, a mély szurdokokat, a napfényben fürdő bérceket, a ködbe vesző hegyoldalakat – az Északi-középhegységet, ezt az átmeneti zónát a Kárpátok és az Alföld között.

Kedvezményes jegyár az egynél több jegyet váltók számára 1000 forint. A kedvezmény érvényesítésére személyes jegyvásárlás során van lehetőség.

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Az egyszerre szívszorító és mulatságos tragikomédiában két, egymástól távol élő nővér, az egykor szépségükről elhíresült Szkalla-lányok sokszínű, sokféle dinamikájú küzdelmét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!