Jegyvásárlás


Program


Ország Játéka Játszónap / Délelőtt

Ország Játéka Játszónap / Délelőtt

Tartsatok velünk a 7. Ország Játéka Játszónapon, október 27-én vasárnap, ahol több ezer négyzetméteren várunk Benneteket, hogy kipróbálhassátok a sok száz versenybe nevezett játékot!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 27. vasárnap, 13:59

Animátorok segítenek a mind élvezetesebb játékban, s a helyszínen értékes nyereményekért rögtön szavazhattok is kedvenceitekre! Délelőtt és délután a színpadon pedig Kicsi Gesztenye Klub concert vár Benneteket!

Lesz különterem bébi és kisgyermekjátékokkal az egészen kicsiknek 0-3 éves korig, ovis terem és iskolás terem a nagyobbaknak szerepjátékokkal, kézműves foglalkozásokkal, társas- és építőjátékokkal, Legoval, fejlesztő- és ügyességi játékokkal, légvárral, arcfestéssel, Kicsomi csillámtetoválással, meseszereplőkkel és autófirkálással.
Velünk lesz a Kicsi Gesztenye klub, a Kicsomi és a Kedd Stúdió is! S hogy a játékos felnőttek se maradjanak ki, őket drónokkal, modellekkel, kézműves foglalkozásokkal várjuk!


Ajánlatunk


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Az előadásban megidézett kor egybeesik A hattyúk tava ősbemutatójának idejével (1877). Ugyanakkor a XIX. század második fele az elburjánzó elmegyógyintézetek, állati lelkek által 'megszállt' betegek, a mentális kórképek kínzásokkal és egyéb furcsa módszerekkel történő kezelésének időszaka is.

Ajánló


Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a…

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!