Jegyvásárlás


Program


Orpheum Madams - Christmas time
2

Orpheum Madams - Christmas time

Sanzonok, kuplék, swing és bossa nova örökzöldek, valamint a zenekar számára legkedvesebb holiday jazz slágerek – ezekből áll az Orpheum Madams karácsonyi repertoárja. Békebeli örömzene és meghitt, ünnepi melódiák a Móricz Zsigmond Színház Művész Stúdiójában.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 15. vasárnap, 17:00

Orpheum Madams: Christmas time

Sanzonok, kuplék, swing és bossa nova örökzöldek, valamint a zenekar számára legkedvesebb holiday jazz slágerek – ezekből áll az Orpheum Madams karácsonyi repertoárja. Békebeli örömzene és meghitt, ünnepi melódiák a Móricz Zsigmond Színház Művész Stúdiójában.

Fellépnek:
Dézsi Darinka – ének
Nyomtató Enikő – ének
Ignácz László – klarinét
Karap Zoltán – gitár
Simon László – nagybőgő
Papp Csaba – dobok

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

6+ Bemutató: 2024.05.11.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!