Jegyvásárlás


Program


Orientale Lumen X - Szent Efrém Férfikar - miniBérlet 2021

Orientale Lumen X - Szent Efrém Férfikar - miniBérlet 2021

10 éve indult útjára Magyarország legnépszerűbb vokális sorozata, az Orientale lumen. A tizedik, jubileumi évadban ismét kiváló muzsikus vendégekkel lép színpadra a Szent Efrém Férfikar.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. április 10. szombat, 19:30

Kertesi Ingriddel indult volna útjára a sorozat 2021 januárjában, de a kormány veszélyhelyzeti intézkedésének értelmében elmaradt.

Reményeink szerint húsvétkor a görög szupersztár, Nikodimos Kabarnos archimandrita látogat Magyarországra – karrierje során első alkalommal. Pünkösdkor a korábbi Orientale lumen évadok egyik leglehengerlőbb közönségkedvence, a moszkvai Doros lesz ismét a Szent Efrém Férfikar vendége, majd 2021. szeptemberében a romániai Iașiból származó Adrian Sirbuval zárul a jubileumi sorozat.

A 10. Orientale lumen sorozat tehát rendhagyó módon négy előadást foglal magában – az utolsó előadás pontos dátumát hamarosan közzétesszük.

Szent Efrém Férfikar

Belvárosi Nagyboldogasszony Főplébániatemplom

2021. április 10. 19:30

vendég: Nikodimos Kabarnos (Görögország)

2021.június 5. 19:30

vendég: Doros (Oroszország)

2021. szeptember – a pontos időpontról tájékoztatót küldünk!

vendég: Adrian Sirbu (Románia)

Bérlet: 12000 Ft

Koncertenként: 4.900 Ft

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

A történet két szélhámosról szól: Lawrence úriember, akiről könnyen elhisszük, hogy nemesi sarj, egy száműzött uralkodó; Freddy Benson azonban kisstílű. Meséjében szegény, beteg nagymamájának gyűjt könyöradományokat. Kettejük barátsága akkor kezdődik, amikor kiderül, hogy mindketten a Riviérán kívánnak turistákat kifosztani, és rájönnek, hogy szövetkezve könnyebb. A Steve Martin és Michael Caine játékával fémjelzett film nem véletlenül ihlette meg a „színházcsinálókat”. A fordulatokban gazdag és rendkívül humoros történet kiváló zenével fűszerezve robbant be a Broadwayre, útját azóta is töretlen nevetésorkán, tapsvihar és díjeső övezi.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Lara Fabian élő koncertje – MVM Dome, Budapest! Csatlakozz hozzánk 2024. április 30-án, amikor Lara Fabian lenyűgöző showjával elvarázsol minket…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!