Jegyvásárlás


Program


OPERAVIZSGA – FREESZFE zenés rendező szakos hallgatók vizsgája

OPERAVIZSGA – FREESZFE zenés rendező szakos hallgatók vizsgája

A FreeSzfe zenés rendező szakos hallgatói vizsgáznak a Szegedi Nemzeti Színházban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. május 26. csütörtök, 19:00

FREE SZFE: OPERAVIZSGA – FREESZFE zenés rendező szakos hallgatók vizsgája
vizsgaelőadás
Bemutató: 2022. május 26. 19:00

Ascher Tamás és Forgács Péter osztályából hatan mutatják meg magukat először az opera műfajában:
Bezerédi Bendegúz, Csehi Rebeka, Csík Barnabás, Gálhidy Sára, Nyári Ádám, Sahin-Tóth Sára.  

A vizsgán 16 opera részlet hangzik el Mozart: Varázsfuvola, Figaro, Don Giovanni című operáiból, Donizetti: Szerelmi bájital, Don Pasquale, Rita és Csengő című operáiból, Offenbach: Hoffmann meséiből, Puccini: Turandotjából, és Ránki György: Pomádé király új ruhájából.

Az előadáson a a Szegedi Nemzeti Színház kórusának tagjai lépnek fel:
A. Szabó Adrienn, Bagdi Zoltán, Bajusz Krisztián, Bereczky Szilvia, Bita Boglárka, Bónus Gábor, Büte László, Dobrotka Szilvia, Farkas-Varga Anna, Fáy Luca Boróka, Görbe Norbert, Horák Renáta, Horváth Szabolcs, Judik Patrik, Kecskés-Somogyvári Tímea Zita, Kismárton Ilona, Mészáros Marietta, Mozetic Adrián, Süli Tamás, Szabó Dóra Cintia, Taletovics Milán, Rózsa Kitti, Tóth Judit, Tóth Péter.

Két zongorán kísér: Zalánki Rita és Dinyés Dániel

Vezényel: Hermann Szabolcs

Ajánlatunk


A tánc-thrillerben felbukkanó alakok kettős kötődésűek: egyrészt leképezik az alapmű karaktereit, másrészt lakói vagy alkalmazottai a műintézménynek. A Herceg anyja – nálunk gyógyító apáca. Alexander – medikustárs, aki bár óvná barátját, fellépése hatástalan. Siegfried – a láncok és erőszak, a fizikai bántalmazás helyett a kedvességre és türelemre hangsúlyt fektető fiatal orvos, akibe Odette – épp e gesztusait félreértve – menthetetlenül beleszeret.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!