Jegyvásárlás


Program


OperaOvi

OperaOvi

Zenei előkészítő az Opera Gyermekkarába

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. június 17. szombat, 9:30

A Ringató korosztályából kicseperedett gyerekeknek is muzsikálni kell, sőt egyre inkább rá kell bírni őket az aktív részvételre, amely talán elvezet az Opera Gyermekkarába való felvételig is… Erre nyújt alkalmat az OperaOvi, amelyet az az üde muzsikus és édesanya, Ujvári Klára vezet, aki a Ringatóban is kényeztette őket. A foglalkozásokra szeretettel várnak minden olyan kisgyereket, aki szeret énekelni, játszani, érdeklődik a színpad iránt. A zenés foglalkozásokon a gyerekek zenei képességeit a játékos színpadi gyakorlatok és a mozgás segítségével is fejlesztik, felkészítve őket az esetleges jövőbeli gyermekkari munkában való részvételre. Operás témák, operamesék, balettzenék is az új sorozatban – az Eiffel Műhelyház csodálatos dzsungelében, az Ottrubay oázis különleges, növényekkel teli környezetében, szombat délelőttökön.
 
Az egymásra épülő foglalkozások vegyes csoportban zajlanak és óvodáskorúak számára, 3 éves kortól 6 éves korig ajánljuk őket. Szülőket is szívesen látunk.

Óvónéni: Ujvári Klára
Szakmai felelős: Hajzer Nikolett, a Magyar Állami Operaház Gyermekkarának vezetője
Helyszín: Eiffel Műhelyház – Ottrubay oázis
 
Szombatokon 9:30-tól (30 perc)

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

A tengerparti szálló valójában családi villa, aminek tulajdonosával meghitt viszonyba keveredik. Egy szép napon a rendező felesége elhatározza, hogy meglátogatja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!