Jegyvásárlás


Program


Operabeavató
6

Operabeavató

A népszerű beszélgetős koncertsorozat 2022-ben Mozart Szöktetés a szerájból című művét szedi ízekre a 6szín-ben. Méghozzá úgy, ahogyan egy szokványos operaelőadás során nem nyílna lehetőség. Operabeavatók 14 és 100 év között mindenkinek ajánlva!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 2. csütörtök, 19:00

Hogyan legyen a zene és a színház mindenkié? Mi azt valljuk, hogy e két dolog egyesülése, az opera, bárki számára érthetővé és élvezetessé tud válni. Jöjjön el és tesztelje magát: vajon ön MINDENKI?

Nálunk minden megtörténik, aminek egy hagyományos operaelőadás során nem lenne szabad megtörténnie. A nézőket Dinyés Dániel vezeti be a zene rejtelmeibe, az operai próbafolyamatba pedig Göttinger Pál rendező enged betekintést. A minden alkalommal egyedi, megismételhetetlen beavatókhoz estéről estére a hazai operajátszás legelismertebb művészei társulnak. A sorozat folytatásos, amibe nézőink bármikor becsatlakozhatnak. Egy biztos: nincs két egyforma előadás! 

A legnagyobb operákat humoros és közérthető formában ízekre szedő sorozat 2022 júniusáig Mozart Szöktetés a szerájból című művének elemzésével folytatódik.

Zenei vezető : Dinyés Dániel

Rendező: Göttinger Pál

Az évad közreműködői többek között: Bucsi Annamária, Cseh Antal, Ferenczy Orsolya, Gábor Géza, Horváth István, Kolonits Klára, Kovács István, László Boldizsár, Nánási Helga és Tötös Roland 

Producer: Kövesd Zsuzsa, Gerlóczi Judit – Delta Produkció

Koproducer: FÜGE produkció

Rendezőasszisztens: Czaba Eszter

Az előadások helyszíne a 6szín.

Ajánló


Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy…

performansz - részvételi akció – koncert

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!