Jegyvásárlás


Program


Önszeretet építés Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszerrel

Önszeretet építés Psychophonetica™ és Módszeres Empátia módszerrel

Önszeretet építés rövid stratégiai intervencióval

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. március 4. vasárnap, 9:00

A hétköznapokat bearanyozhatja, ha jóban vagyunk magunkkal, és megkeserítheti, ha önmagunk "hordozható ellenségei" vagyunk. Biztosan előfordult már, hogy egy-egy döntéseddel, tetteddel kapcsolatban elégedetlen voltál magaddal. Te hogyan birkózol meg az efféle elégedetlenséggel? Haragszol magadra? Bűntudatot, szégyent érzel? Ostorozod, korholod, bünteted magad? Beépíted az önképedbe a negatív emlék nyomait? Vagy ha Te jóban vagy magaddal, netán ismersz olyanokat, akik az öngyűlölet ötven árnyalatának valamelyikétől szenvednek? Szeretnél segíteni nekik? Jobban érteni, mi zajlik le olyankor a lélekben, amikor valaki tudva-tudatlanul bántja magát? Tudtad, hogy ez egy tanult viselkedés, amin változtatni lehet?
A szeminárium után magabiztos beavatkozásokat tudsz majd tervezni és kivitelezni, az egyébként láthatatlan akaraterő tettre váltása érdekében.
Képzési filozófiánk szerint programjainkon bárkit szívesen látunk Kliensként, miközben - képző intézetként - főként Szakemberek továbbképzésére fókuszálunk. A Klienseket saját ügyeikkel kapcsolatban tudjuk támogatni, míg a Szakembereket az ügyek feldolgozásának módszertanával kapcsolatban szolgálhatunk hasznos információkkal.


A módszertanról
A Psychophonetica™ és Módszeres Empátia egy rövidtávú stratégiai intervenciós módszertan, amelynek révén 3 ülés alatt egy sor problémával kapcsolatban juthatsz megoldásra. Feldolgozható témák a teljesség igénye nélkül: önismeret, életmód, kiégés, krónikus fáradtság, függőségek, hivatás- és útkeresés, világnézeti és/vagy spirituális válság, önbizalom növelése, személyes hatékonyság fokozása, nyilvános beszédtől való félelem, döntési helyzetek és a helyes döntés meghozása, megbánt döntések feldolgozása, trauma, bántalmazás (szexuális és egyéb abúzus), konfliktusok kezelése (belső, munkahelyi, párkapcsolati, családi), reakciók és indulatok kezelése (kirobbanó és besülő típusúak is), kivetítések (projekciók) visszavonása, gyász stb.


A programsorozat ezen napja kifejezetten függőségek esetén használt technikákról szól.
Miről szólnak a Psychophonetica™ és Módszeres Empátia demo napok?
Yehuda Tagar, a módszertan alapítója Magyarországon szakmai szemináriumot tart terapeutáknak, coach-oknak és más segítő foglalkozásúaknak. A foglalkozás célja megismertetni a szakmai közönséggel ezt a módszert, és kedvet adni a tanulmányozásához, megismeréséhez. Megmutatni azt, hogy mire ad választ, amire az eddig ismert módszerek nem.
Bemutatjuk a módszer alapjait 1-én, majd 3 témában (függőség, akaraterő, önszeretet) kiemelten mutatjuk meg elméletben és demo coaching ülés keretében a gyakorlatban is, mit lehet elérni adott témában egy alkalommal.


A módszerrel feldolgozható témák a teljesség igénye nélkül: önismeret, életmód, kiégés, krónikus fáradtság, függőségek, hivatás- és útkeresés, világnézeti és/vagy spirituális válság, önbizalom növelése, személyes hatékonyság fokozása, nyilvános beszédtől való félelem, döntési helyzetek és a helyes döntés meghozása, megbánt döntések feldolgozása, trauma, bántalmazás (szexuális és egyéb abúzus), konfliktusok kezelése (belső, munkahelyi, párkapcsolati, családi), reakciók és indulatok kezelése (kirobbanó és besülő típusúak is), kivetítések (projekciók) visszavonása, gyász stb. - Képzési filozófiánk szerint programjainkon bárkit szívesen látunk Kliensként, miközben - képző intézetként - főként Szakemberek továbbképzésére fókuszálunk. A Klienseket saját ügyeikkel kapcsolatban várjuk, míg a Szakembereket az ügyek feldolgozásának módszertanával kapcsolatban szolgálhatunk - másnap már a praxisukban használható információkkal.

Bővebben: www.modszeresempatia.hu

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!