Jegyvásárlás


Program


Ónodi Eszter & the Open Pub koncert

Ónodi Eszter & the Open Pub koncert

Az Ónodi Eszter & The Open Pub közfelkiáltással jött létre az Én úgy alszom című dal videójának forgatásán. A klip így aztán egy nagylemez első gyöngyszeme lett, amely 2021 októberében jelent meg.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 11. péntek, 19:30

Az Ónodi Eszter & The Open Pub közfelkiáltással jött létre az Én úgy alszom című dal videójának forgatásán. A klip így aztán egy nagylemez első gyöngyszeme lett, amely 2021 októberében jelent meg. A „kocsma” törzsvendégei és személyzete kiváló muzsikusok, élükön az ország legnépszerűbb színésznőjével!

A lemez hangulata a sanzonok, a hazai alter és a jazzy popzene határai közt mozog, széles, meleg akusztikus hangzás jellemzi.

 A szövegek többségét Karafiáth Orsolya költő jegyzi, Egressy Zoltán, Högenwarth Richárd, Vető János mellett. Felkerült a lemezre két eredeti, Kirschner Péter által producelt Szabó Balázs dal is, valamint egy Trabant és egy Bródy dal feldolgozása is.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ajánló


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!