Jegyvásárlás


Program


OMEGA "NAPLEMENTE" EMLÉKKONCERT

OMEGA "NAPLEMENTE" EMLÉKKONCERT

2023 augusztus 2-án az Omega „Naplemente” emlékkoncerten idézzük fel az emblematikus zenekar legkedveltebb slágereit és egyedülálló zenei világát.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. augusztus 2. szerda, 21:00

Omega „Naplemente” emlékkoncert
koncert

Fellépők:
Király Linda, Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel kórus; Szabó Győző, Lepés Gábor (Lepe),
Feke Pál; Debreczeni Ferenc (Ciki), Omega Testamentum Zenekar, Omega Szimfonik Zenekar

A feledhetetlen Omega-dallamok újra birtokba veszik az újszegedi színpadot 2023 nyarán. Augusztus 2-án az Omega „Naplemente” emlékkoncerten idézzük fel az emblematikus zenekar legkedveltebb slágereit és egyedülálló zenei világát. Debreczeni Ferenc „Ciki”, az Omega Testamentum Zenekar és az Omega Szimfonik Zenekar mellett olyan neves fellépők szólaltatják meg – olykor egészen újszerű hangszerelésben - a népszerű dalokat, mint Király Linda, Bolyki Balázs és a Bolyki Soul & Gospel kórus, Szabó Győző, Lepés Gábor „Lepe” és Feke Pál.

Nosztalgiázzon velük a Szabadtéri Játékokon!

Ajánlatunk


A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

Több mint két évtizede, alapítóként köszönt be egy nagy hellóval - 2024-ben pedig egy hangos goodbye-jal búcsúzik a Szent Efrémtől Bubnó Márk. Az együttes maghatározó hangja és arca, a minden nyelven (is) hibátlanul éneklő hangfenomén, a mellékállásban faápoló és ironman „Marcika” ezen az estén áll utoljára színpadra Magyarország legnépszerűbb vokális együttesével.

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Ajánló


Május 9-én Tankcsapda koncerttel indul az 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!