Jegyvásárlás


Program


Oláh Krisztián Quartet

Oláh Krisztián Quartet

Oláh Krisztián kvartetté bővült saját formációja hiánypótló a magyar zenei palettán. Krisztián első magyar zenészként meghívást kapott a Thelonius Monk Institute nemzetközi jazz versenyére, ahol a világ 14 legjobb zongoristája versenyzett. A felkészülés ideje alatti időszak, valamint a Washingtonban és New Yorkban töltött idő és tapasztalatok újabb vágányra terelték életét, így zenei világát is.

Fiatal korát meghazudtoló érett hangon megszólaló rendkívül összetett programjával különleges utazásra hívja hallgatóságát: zenéjében a 2019-re már sokszorosan kiforrott jazz kifejezőeszközein keresztül tükröződnek vissza mindazok a – javarészt elidegeníthetetlenül európai gyökerű – zenei inspirációk, melyek gyakran a XX. vagy akár a XVIII-XIX. század zenei örökségére utalnak vissza. Mindamellett, hogy a zenekar programja Krisztián saját szerzeményeire épül, a tagok, ifj. Oláh Kálmán, Orbán György és Serei Dániel, mind nagyszerű improvizatőrök is, így a produkció szerves részét képezi a spontán és kollektív improvizáció, mely óhatatlanul magában hordozza napjaink szellemiségét és zenei eszköztárát, ezáltal friss és komplex hangzásvilágot formálva a zenekarnak.

Közreműködik:

    Oláh Krisztián - zongora
    ifj. Oláh Kálmán - szaxofon
    Orbán György - nagybőgő
    Serei Dániel - dob

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Ülőhely csak asztalfoglalás esetén garantálható.
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánló


Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai…

Bródy János Az Illés szekerén és a Ráadás című lemezek sikere után most…

Jávori Ferenc Fegya: Menyasszonytánc A világ első klezmer-operettje a Budapesti Operettszínházban!